HU  
 
PARTNEREINK

Szeretne a ROBUST partnere lenni? Vegye fel velünk a kapcsolatot:    

Termékeink, a ROBUST partnerhálózatán keresztül az egész országban azonos feltételekkel érhetők el. A legrangosabb forgalmazók, sőt a hazai gyártók többsége, mint sajátját kínálja a ROBUST választékát.

Partnereinkkel együtt,  a kedvező minőség/ár arányt szem előtt tartva dolgozunk a választék szélesítésén, a gyors, folyamatos ellátás és a szakszerű udvarias kiszolgálás biztosításán. 

 

Amennyiben mégis probléma merül fel termékeinkkel vagy a szolgáltatással kapcsolatban, bátran keressen minket, mert szervizünk és garanciális támogatásunk közvetlenül és azonnal megoldja az ügyet. A vevőszolgálat és a vásárlók elégedettsége előnyt élvez a ROBUST-nál.

 

Természetesen tudjuk, egyes feladatok csak egyedi gyártással oldhatók meg. Kérjük, ekkor is forduljon hozzánk bizalommal, mert partnerhálózatunk segítségével a legmerészebb álmok is megvalósíthatók!

Kérjük, ismerje meg a ROBUST világát és küldje el nekünk ötleteit, kívánságait, vagy kritikai észrevételeit.

Győr-Moson-Sopron Komárom-Esztergom Vas Zala Somogy Baranya Tolna Veszprém Fejér Budapest Pest Pest Bács-Kiskun Nógrád Heves Jász-Nagykun-Szolnok Csongrád Békés Hajdú-Bihar Szabolcs-Szatmár-Bereg Borsod-Abaúj-Zemplén
 
Minden jog fenntartva © 2009 - 2011 robust.hu