HU  
 
Akcióban a ROBUST.hu!

A választék ismét egy nagyobb átalakulás küszöbére érkezett. E folyamat első látványos lépéseként néhány típus 43-45%-os kedvezménnyel végkiárusításra kerül. Érdemes alaposan átnézni az akciók menüpontot, mert most kedvező áron lehet hozzájutni olyan kifutó típusokhoz, amelyek a jövőben csak egyedi megrendeléssel, és ebből adódóan jelentős felárral lesznek elérhetők. A megrendeléseket az info@robust.hu címen fogadjuk és a beérkezés sorrendjében, a készlet erejéig teljesítjük.

"Felénk, itt a végeken minőséget eladni.......
szinte lehetetlen" hallottam a napokban egy bajai véleményt. A Gitár-Power Hangszerbolt újabb lépést tett e vélemény megcáfolására. Mostantól már a Robust termékeket is szerepelteti választékában, és ha az üzletben nincs is ott a teljes választék, néhány napon belül minden Bajára érkezhet a központi raktárból. Bács-Kiskun megyeiek itt egy újabb alkalom, hogy bebizonyítsuk a címben idézett állítás nagyon messze áll az igazságtól.  Kérjük, forduljanak a Gitár-Power Hangszerbolthoz  bizalommal!
Győriek figyelem!
Örömmel tájékoztatjuk a Győr környéki érdeklődőket, hogy már nem kell távolabbi beszerzési forrást keresniük, mert a HANGSZERTÁR Kft teljes körű ROBUST szolgáltatást biztosít számukra. Kérjük, forduljanak a céghez bizalommal!
Hangfoglalás 2009. október 2-4.

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legjelentősebb zenei kiállítása, a Hangfoglalás. A széleskörű szakmai összefogás eredményeként létrejött esemény igyekszik az iparág szereplőit bevonni és megjeleníteni. A Hangfoglalás idén is bővelkedni fog látni- és hallanivalóban, de személyes találkozókra, üzleti megbeszélésekre is mód nyílik az esemény ideje alatt. Partnereink jó része is képviselteti magát, és standjukon a ROBUST.hu termékeivel is közelebbi ismeretséget lehet kötni. Minden kedves érdeklődőt, valamint jelenlegi és jövőbeni partnereinket szeretettel várjuk.

 
Minden jog fenntartva © 2009 - 2011 robust.hu