HU  
 
Hasznos kiegészítők.

Az Adam Hall standján, mint mindig idén is számtalan újdonsággal találkoztunk.

Ezek közül a kábelátvezető tálca, és az X profil a gyártók és a felhasználók körében is gyorsan ki fogja vívni a népszerűséget.

 

 

 

 

2009. április 1...... nem a bolondok napja
Idén, április 1-4-e között rendezik a Frankfurti Vásárközpontban, a hazai zenészek körében is méltán népszerű, MUSIKMESSE zenei és hangszerkiállítást. Az öt földrészről érkező, több száz kiállító standján minden érdeklődő megtalálhatja, sőt ki is próbálhatja a legújabb hangszereket, berendezéseket, kiegészítőket.. Az eszközbemutatók, koncertek és kapcsolódó rendezvények forgatagában, észrevétlenül telik az idő. Jó szórakozást kívánunk!
Az élet megy tovább!
Nehéz napokat élünk. A holnap nehezen kiszámítható. A forint árfolyamának hullámvasútjával együtt a biztonságérzetünk is kötéltáncot jár. A sok bizonytalanságban az egyik biztos pont, a hangtechnika legnagyobb európai seregszemléje a PROLIGHTt+SOUND kiállítás. 2009. április 1-4-e között, Frankfurt vár minden érdeklődőt. Ott a helyünk.
Új taggal bővült a ROBUST.hu partnerhálózata
Örömmel tájékoztatjuk a Vas megyei érdeklődőket, hogy már nem kell távolabbi beszerzési forrást keresniük, mert Szombathelyen a DIGIT Kft teljes körű ROBUST szolgáltatást biztosít számukra. Kérjük, forduljanak a céghez bizalommal!
 
Minden jog fenntartva © 2009 - 2011 robust.hu