HU  
 
Bekerült a Robust a Pixisbe
Örömmel tájékoztatjuk a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei érdeklődőket, hogy a miskolci PIXIS BT. sok egyéb szolgáltatása mellett megkezdte a Robust termékek forgalmazását is. Kérjük, forduljanak a céghez bizalommal!
Látni és ............... pörgés!

Bár a pénzvilág megnyomta a világ RESET gombját, a gépezet azért nem állt le. Pörög tovább! Aki idén is meglátogatta a frankfurti MUSIKMESSE és PROLIGHT & SOUND kiállítást, személyesen is megbizonyosodhatott erről. Annak ellenére, hogy újdonságból idén talán kevesebb volt, a kínálat óriási. Ember legyen a talpán, aki eligazodik az ezernyi hangfal, erősítő, lámpa és hangszer ígérte szolgáltatások között.

A mi helyzetünk szerencsére egyszerűbb. A Flite Case-k világában, nem az újdonság, sokkal inkább a stabil megbízható minőség dominál. Az ismert gyártók sorra bemutatták megszokott, jól átgondolt sorozataikat. A lényeg persze a részletekben rejlik, és a belső kialakításoknál idén is lehetett látni néhány nagyon ötletes, kreatív megoldást. Az alkatrész forgalmazók is jelentkeztek egy-két újdonsággal, a gyártók és talán a felhasználók örömére is. Ezeket további írásainkban igyekszünk bemutatni.

Szóval a kínálattal nincs baj, már csak a világ motorját kell ismét normál sebességre felpörgetnünk! 

Az én kedvencem!

„A mi helyzetünk szerencsére egyszerűbb. A Flite Case-k világában, nem az újdonság, sokkal inkább a stabil megbízható minőség dominál.” írtam a kiállítási beszámolóban. És tessék itt egy példa a minőség és kreativitás találkozójára. Amikor a hagyományos Flite Case technológia minőségi anyagokkal (bőr, tömör bambusz, eloxált alumínium, ….), egyedi funkcióval és gondos kivitelezéssel párosul. Érdemes pár percet időzni a nézelődéssel.

A legnépszerűbb Flite Case

Akár a kiállítás fődíját is elnyerhette volna az LD-Systems húzófüles ládája. Amerre csak nézett az ember, mindenhol volt egy megfáradt látogató, aki a begyűjtött katalógusokat az LD reklámtáskájában húzta maga után.  A Flite Case tartóssága kérdéses, de sikere vitathatatlan!

 
Minden jog fenntartva © 2009 - 2011 robust.hu