HU  
 
Új helyre költözött partnerünk az Mr. KOOL Kft
Kedves Somogy megyeiek! Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy az Mr. KOOL Kft. az Önök ROBUST.hu partnere Ötvöskónyiból, Nagyatádra költözött. Az új helyen jobb körülmények között, a korábbinál is nagyobb választékkal és a megszokott figyelmességgel várják látogatásukat.
Igen, ez a pillanat is elérkezett!
Első ránézésre hihetetlennek tűnik, de a ROBUST.hu új honlapját nézegeti.
Hosszú út vezetett idáig 2005. márciusa óta, amikor az első termékeink megjelentek a boltokban. Mára a termékek a ROBUST partnerhálózatán keresztül, az egész országban azonos feltételekkel érhetők el. A legrangosabb forgalmazók, sőt a hazai gyártók többsége, mint sajátját kínálja a ROBUST választékát is.


A választék széles, de még közel sem teljes. Nem ülünk a babérjainkon, továbbra is azon dolgozunk, hogy a kedvező minőség/ár arányt megtartva, bővülő kínálat mellet is mindig tele legyen a raktár, hogy soha ne kelljen várni egyik típusra se. Természetesen tudjuk, egyes feladatok csak egyedi gyártással oldhatók meg. Kérjük, ekkor is forduljon hozzánk bizalommal, mert partnerhálózatunk segítségével a legmerészebb álmok is megvalósíthatók!


Ha mégis probléma merül fel termékeinkkel kapcsolatban, bátran keressen minket, mert szervizünk és garanciális támogatásunk közvetlenül és azonnal megoldja az ügyet.
A vevőszolgálat és a vásárlók elégedettsége előnyt élvez a ROBUST-nál.


Látogassa sokszor honlapunkat, ismerje meg a ROBUST világát és küldje el nekünk ötleteit, kívánságait, vagy kritikai észrevételeit.

 
Minden jog fenntartva © 2009 - 2011 robust.hu